torstai 18. helmikuuta 2010

Vauvan neulemekko

Tämä vauvan mekko on valmistettu Brother neulekoneella kaavainlaitetta apuna käyttäen. Lanka: SandnesGarninin Lanett. Koko: 62-68cm. Tästä minulla on kirjallinen työohje, jos joku haluaa.. !? On siis koneneulontaohje!Kummallakin olalla on kaksi nappia. Reunat on viimeistelty rapuvirkkauksella.
Helmassa pykäreuna ja pitsi.7 kommenttia:

 1. Onpa suloinen mekko, ihanan värinen ja kivan mallinen. Suloinen on kyllä käyttäjäkin :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan raikas upea mekko!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Olispa mullakin kone ;) Haaveilen puuvillaisesta sileästä kesämekosta x3 jonka sitten koristelisin kirjoen ;) Mutta kun se sileä on niin tylsää tehdä...

  Voiko sun koneella tehdä esim.Mandarin Petit langasta, jos voi niin paljonko haluaisit työpalkkaa ;)

  VastaaPoista
 4. aiiivan ihana mekko!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tämä mekko on siskon tytölle, näyttö-työ viime keväältä.

  Prinsessatrio: Olen tehnyt myös Mandarin Petit langasta. Voisin laittaa vaikka yhden kuvan yhestä paijasta. Se on myös yks koulutyö oisko reilu kahden vuoden takaa. Se on toisen siskon tytölle. Itse tykkään puuvillalangasta! Mua kutittaa kaikki! :) Joten mielummin lapsillekin teen puuvillaisesta tai jostain pehmeästä. On muuten kestänyt pesujakin hyvin, tais olla 60c pesu.

  En osaa sanoa mitä ottaisin..Täytyy vähän säätää omaa konetta, kun ei aivan priimakunnossa oo. Tilasin viime viikolla siihen yhden kuluvan "osan", mutta posti oli vioittanut sen, joten odottelen uutta. Eipä oo enää kuulunut ko. liikkeestä mitään! :/ Että toiveissa ois saaha pitsikin toimimaan..

  VastaaPoista
 6. hei,

  Ostin juuri neulekoneen, jonka mukana tuli kaavainlaite, jollaista en ole koskaan käyttänyt. Etsin siis netistä ohjeita sen käyttöön ja eksyin sivuillesi. Onko sulla siis ohjeita kaavainlaitteelle? Tai tietoa mistä voisin saada ohjeen... Muuten neulekoneella neulominen onkin tuttua.

  Ja jos tarjouksesi mekon ohjeen lähettämisestä on edelleen voimassa, olisin kiinnostunut. mekko on todella kaunis!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Mulla on ohjeet kaavainlaitteelle ja kaikelle muulle. Kaksi mapillista koulu ajoilta. En muista ulkoa, kun en ole vähään aikaan ittekään käyttänyt. Saat kyllä, mutta ne on tällä hetkellä varastossa 550km päässä kotona. Niiden oli tarkoitus tulla tänne muuttokuormassa 2, mutta tulipalo kävi vieraana..ja kone on aika huonossa kunnossa. Mutta kansiot ovat kuulemma aikalailla kunnossa, säästän ne vaikka ovat hiukan mustuneita ja haisevat.
  Luultavasti saisin viikolla 8 aineistoa tai voin kysyä luokkakaverilta, että saisitko niiltä ohjeet. Kaavainlaite on aivan ehdoton apuri! :)

  Tarjous on voimassa..ja saat mekon ohjeen. Laita mulle sähköpostia kerttuannika(ät)gmail.com niin saan osoitteesi sieltä.

  VastaaPoista