sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Yks fotarilla muokattu kuva.. :)Sain tehtyä fotarilla tämmösen.. Pakko laittaa tänne. :) Ensin en osannut ja sitten en oo vaan saanut tehtyä. Onko vähän hassu, kun jalat puuttuu..? :)
Ehkä tässä joskus päivittelen blogia, takki on tuossa tekeillä tälle neidille.
Kävin reissussa ja työhommia on ollut, joten ei meinaa keritä harrastamaan, tekemään käsitöitä! :/
Viikonpäästä taas uus viikon reissu tiedossa.. :)

Hei, osaako joku neuvoa, kun kuvalle silti tulee "kehykset"..?

5 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa yrittänyt harjoitella tuota Photoshopin käyttöä....ja huokaus, kait mä sen joskus opin ;)

  Kehykset saat pois kun menet muokkaa osioon ja sieltä kirjasimet ja värit, ja vaihdat reunuksen väriksi valkoisen!

  VastaaPoista
 2. Hyvinhän tuo on onnistunut tuo rajaus ♥ Ja ihania siilejä :)

  Kehykset saat pois kun käyt muokkaamassa blogipohjasi värejä ja valitset sen kehyksien värin samaksi kuin sinun taustan värin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon Prinsessatrio ja pikkukiiski! Sain vaihdettua! :)

  Pikkukiiski toinen kysymys olis sinulle. Onko Photoshopissa joku "viivotin"..? Jotta saisin printtisuunnitelmat tasaisiin riveihin ja alekkain?
  Niin, ku esimerkiksi Wordissa voi asettaa sarkaimet. Olen väsännyt printti suunnitelmia, kuvia olisi vaikka kuinka paljon odottelemassa, mutta hiukan vielä hidasta fotari työskentely.. :/
  Olen vaan silmämääräisesti heitellyt kuvat "alustalle".. Eiköhän tässä käyttämällä jotain opi.. ehkä. ;)

  VastaaPoista
 4. Photoshopista saa apuviivoja käyttöön esim. seuraavalla tavalla: Ensin pitää olla view-ylävalikosta valittuna rulers-kohta. Tällöin kunkin kuvan yläpuolella ja vasemmalla sivulla näkyy mitta-asteikot. Nuoli työkalulla saat roudattua apuviivoja vetämällä hiiri pohjassa viivaimien päältä. Ylhäältä saa vaakaviivoja ja sivusta pystyviivoja. Viivat saa pois roudaamalla ne takaisin mitta-asteikkojen päälle. - Näitä apuviivoja käytän itse kohdistuksessa. Jotkut käyttävät apunaan myös view ylävalikon show-kohdan alta löytyvää ruudukkoa (grid), mutta miusta se saa työpohjan vain näyttämään sekavalta :)

  VastaaPoista
 5. Annika KIITOS TOSI PALJON!!! Nyt osaan! :D Arvaappa oonko mielissään!? En ois kyllä ikinä "löytänyt" tuommosta (Oon niin onneton enkussakin vielä). Ja oikein ymmärrettävästi jaksoit selostaakin. KIITOS! :) Nyt helpottaa työskentelyä..

  VastaaPoista