keskiviikko 8. joulukuuta 2010

PAITAVihdoinkin jotain oon saanut aikaseksi tällä ompelusaralla. Elämä on ollut yhtä asioiden hoitamista, shoppailua, tavaroiden listaamista vakuutusyhtiölle, jäänteiden tutkimista ja asunnon laittamista. Ja kaiken mukavuuden lisäksi pari sairauskohtausta. Kahteen kertaan nollattu tyyppi kuukauden sisällä. Nyt on arki päässyt käyntiin ja oon palannut takaisin töihin. Voisko sanoa, että ihana arki! :)
En ole ostanut ainuttakaan joululahjaa ja tässä vasta ensimmäinen ite tehty. Normaalisti olen hyvissä-hyvissä ajoin liikenteessä ja vähintääkin ajatuksissa mitä kellekkin. Mutta nyt ei ole voimat riittänyt niihin. Ja miksipä sitä pitäisi hössöttää tuon kaupallisen joulun perässä!? Yhden aion kyllä ostaa tai tehä nimittäin vanhemmilleni. Joulun laittaminen ja mieli on ihan hukkateillä..eikä se mua oikiastaan edes haittaa. :)

Tämän paidan aattelin antaa kummipojalle joulu- tai synttärilahjaksi, mutta mua on jäänyt mietityttämään, että onko tämä liian yöpaidan näkönen? Vai voisko pitää koulussa? Kun yöpaita siitä ei pitänyt tulla! :) Poika päättänee kumpaan käyttöön ottaa.
Kaava on Ottobre 1/2010 Stripey trikoopuseron kaavaa muunnellen. Koko 134cm, hitusen pienempi ihan tarkoituksella. Kangas on Single trikoota Michasilta Saksasta. Kerran aiemmin tilasin just vastaavaa kangasta tuolta, mutta se on paljon vahvempaa. Olen siitä tehnyt ittelle kesä toppeja. Mutta ei tämäkään hullumpaa oo, ohkasta kylläkin. Resori on ehkä Kangastukusta. Velour-kuva myöskin Saksasta. Kylläpäs piti silitellä tuota kuvaa kauan, jotta pysyi. Ja toivottavasti pysyy myöskin käytössä! Mielestäni muutoin teknisesti onnitunut ompelus.


5 kommenttia:

 1. Nätti paita ja huolellisesti tehty :) Ei mun mielestä liian yöpaitamainen. Myös minulla joululahjat hankkimatta, mutta en niitä aiokaan montaa ostaa. Itse tulee suurin osa tehtyä, en viitsi ostella mitään ylimääräistä krääsää, kun sitä kaikilta jo löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Ei ollenkaan yöpaitamainen :)

  VastaaPoista
 3. Minustakaan ei ollenkaan yöpaita!! Kyllä luulis kelpaavan ihan koulupaidaksi.

  Rankkoja kokemuksia sulla takana, voimia niistä toipumiseen!!

  VastaaPoista
 4. Mistä sulla olikaan noita kokomerkkejä? Oon varmaan jo kysyny, mutta kun vanhuus ei tule yksin...

  Hieno kuvio ja kivan värinen paita! Ei näytä yöpaidalta ainakaan kuvissa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tiina -voimia tarvitaan nyt! Kiitos myös Sani&Sofia!
  Helmineule: Kokomerkit on Kangastukusta. Olen siis ostanut niitä kerran käydessä siellä. Nimittäin sillain sieltä saa vähemmän yhtä kokolappusta, kun nettikaupasta niitä pitää tilata 100kpl/koko. Voin olla enskerralla "asiapoikana" jos haluat? Toinen edullinen kokomerkkäjä myyvä paikka on: http://www.rosamatilda.com/shop/kokolaput.html
  Mutta toisenlaisella koko merkinnällä. Hei laitapa postia mulle henk. koht. jos haluat niitä tässä joskus!?

  VastaaPoista