sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Paita

Itelle työpaita. Mua aina palelee, joten aattelin, että tämän voi laittaa kolmanneksi paidaksi päälle ja ehkä joskus pitää yksinäänkin. Ei todellakaan mikään hienous, töihin oikein hyvä. Ei sinne viitsi ykkös kamppeita laittaa, kun väliin lentää räkää, ruokaa ja kaikkia muutakin.
Kangas on Kangastukun velouria. Väri luumu/violetti. Kaavana joku oma sovellus sekä leikkuu oman mielen mukaan.
 
Jotain uuttakin halusin samalla tehä. Ompelin peitetikkikoneella alavaran sekä helman ja hihansuut suoralla ompeleella, ketjutikillä. Kiva piristys kun joustavassa kankaassa suora-ommel ja joustava sellanen eli ei PITÄIS katketa.
Olis nuita ittelle tehtyjä vaatteita paljonkin, mutten oo niistä juurikaan tänne postaillut. Jotenkin se hävettää nämä omat kötöstykset ittelle.. :)

4 kommenttia:

 1. Sievä paita! Minusta olisi ilo nähdä enemmänkin itsellesi tehtyjä. Aikuisten vaatteet ovat kuitenkin vähemmistönä useimmissa blogeissa!

  VastaaPoista
 2. Todella siisti paita!! Varmasti ilkiää pitää vaikka missä! Tuo kaulus on tosi kivan näköinen, mie olen joskus johonkin jotain tuon tyylistä tehny, mutta en noin siistiä kyllä saanu!

  VastaaPoista
 3. Mitä tuota turhia häpiät!! =) Ei muuta ku esittelyyn vaan. Pitäis raaskia itsellekin ostaa velouria ja tehdä paitoja, ja vaikka housujakin, kun tahtoo aina palella. Ja kotiäitityössäkin välillä lentää räkä ja välillä ruoka ja ties mikä, joten ei niitä parhaita kehtaa pitää kotona. ;D

  VastaaPoista
 4. Kiitti! Täytyypä sitten jatkossa enemmän kuvata ja lisätä tänne nuita omiakin vaatteita.
  Tiina: Juuri niin, että kotiäideilläkin voi olla ruokalista paidan helmoissa. :)
  Lasten jutut ja varsinkin jos ois tuttujen, ei niin haittais, mutta eipä silti kantsi niitä parhaimpia arkena pitää.
  Mä kuljen töissä huonommissa vaatteissa.. :) Ollaan tekemisissä vieraiden ja isojen ihmisten tuotosten kanssa. Meillä ei oo työvaatteita töistä, vaikka hoitohommia teenkin. :/

  VastaaPoista