keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Velours Motive kuvat velourissa?

Pysyykö Velours Motive kuvat velour kankaassa? Siis käytössä oikiasti.. Oisko jollain kokemusta?

6 kommenttia:

 1. Ite laitoin just ennen joulua pariin paitaan omille tytöille ja on ne nyt ainakin pari pesua pysynyt. Toinen oli vahingossa rumpukuivauksessakin, ja pysyi. Nuo oli michas&stoffecken kuvia, mitä käytin.

  VastaaPoista
 2. Minähän koetin ensimmäistä kertaa ihan vasta tuollaista pupun kuvaa paitaan ja toinen korva alkoi retkottaa käytössä miltei heti... En tiedä kiinnittyisikö tuo jos sitä vielä koettaisi silitysraudalla kuumentaa. Mutta tällainen kokemus sitten täällä.

  VastaaPoista
 3. Paitsi, että kysyit että pysyykö velourissa...heh. No siis miulla ei pysy näköjään edes trikoossa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riikka ja Annika!
  Täytyy ehkä odottaa pidemmän ajan kokemuksia muilta.. Ennen ku uskallan silitellä velouriin. :) Kaks kuvaa oon silittänyt trikooseen. Mut en tiiä miten ovat pysyneet, kun ne on ollut lahja vaatteita. Piiiiitkän silityksen jälkeen tarttui, eikä liima tursunnut mistään.

  Harmittaa jos silittää velouriin ja hyvä vaate menee rumaksi tuollasen kuvan takia..ja eipä sitä oikein kehtaa kellekkään antaa sinnepäin saattaa olla vaatetta. :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Velourista en osa sanoa, mutta Myllymuksujen bambupuuvilla joustofrotesta: pysyy, ainakin meillä ja vielä :-)

  VastaaPoista
 6. No tuleepa nyt aika myöhässä tämä kommentti, mut mä laitoin pariin velourpipoon kuvat ja on pysyneet ihan hyvin. Toisessa ei mitään vikaa ja toinen kuva on revennyt kun kangas on venynyt. Et mun kokemuksella sanoisin, et voi laittaa velouriin, mut en laittas sellaseen kohtaan joka joutuu joustamaan.

  VastaaPoista