perjantai 11. helmikuuta 2011

MUISTOJA

Tämän äitin tekemän haalarin sain pelastettua kotitalosta. On siis ollut mulla pienenä. Monen monen pesun jälkeenkin haisee vieläkin. Hajuista huolimatta tämä on mulle tunnearvoltaan tärkiä, joten kulkee mukana läpi elämän. Yhdet Tutan punaiset housut sain myös  mustina ja haisevina talteen sekä äitiyspakkauksen makuupussin, puvun ja viltin.

Tälle siskon pojalle haalari on jo hiukan pieni, vaikka on kuvassa vasta 10kk. Luulen, että olen tuota pitänyt vuoden ikäisenä ja myöhemminkin. Tämä jätkä on vaan ikäisekseen isokokoinen. Kun 8kk ikäisenä oppii kävelemään, niin 10kk  iässä osaa juosta sekä potkia palloa.. :D Aivan ihana kakara-on vienyt tätin sydämen! <3

3 kommenttia:

  1. Laita haisuvaatteet etikkapesuun? (eli pyykkipallollinen etikkaa ja vielä huuhteluunkin etikkaa / sitruunamehua -EI muita aineita)Saattais auttaa.

    VastaaPoista
  2. Hajun poistoon ja värien kirkastukseen 1 dl etikkaa/5 litraa vettä, huuhteluaineen tilalle vielä etikkaa niin luulis hajujen vähenevän.

    VastaaPoista
  3. Anonyymit: Kiitos vinkeistä! Oonkin pessyt ihan vain tavallisella pyykkiaineella moneenkertaan. Etikkaa täytyy kyllä kokeilla, ei siinä mitään menetäkään! Huomenna heti töiden jälkeen etikan ostoon ja pyykkikone taas laulamaan! :)

    VastaaPoista