maanantai 25. heinäkuuta 2011

Nappipaita

Ensimmäinen oikia nappipaita itelle. Kauan oon haikaillut, että pitäis opetella tekemään paitaan nappilista. Semmonen marimekko -lista (sievä, ohkanen ja helppo tehä), eikä mikään ottobre -versio (vaikia ohje, vaikia tehä ja tulee liiiiian paksu). Siitä pitää tulla niin hyvä, että sitä voi sitten oikiasti pitää ja tullee pijettyä! "Kuin kaupasta ostettu" niin kuin jotkut tapaa sanoa..vaikka mä vaadin ompeluiltani kyllä vähän enemmän.. :) Mitä tykkäätte moisesta kommentista? :)
  
Hain kummitytön vanhan marimekon pallopaidan tutkittavaksi ja sen avulla sitten tein. Ja oli kyllä helppo!! Kantsii kokeilla! Kangas on Michasilta Saksasta. Napit on samanlaiset kun aiemmassakin paidassa, ne on Oulun Nappi-Kikasta. Oli tarkoitus ostaa jotkut puiset tai sen tyyliset. Mutta ihastuin nuihin niin totaalisesti, enkä löytänyt toisia yhtä ihania. Ajattelin ettei haittaa vaikka kahdessa paidassa on samanlaiset napit. Kaava on oma.
 
 

Kesälomatkin on nyt lusittu ja kieltämättä hiukan ankea palata arkeen.. Oli niin ihana lomailla! Mennä ja elää aikataulutonta elämää! :D Muutama kuva kesäloma reissuilta..

6 kommenttia:

 1. On kyllä siististi ommeltu nappilista ja söpöinen paita tuli! Mansikkakakku niin herkullinen, nammm!

  VastaaPoista
 2. Tosi siisti nappilista! =)

  Minä otan nuo kaupasta-kommentit kohteliaisuutena, koska ne sellaisiksi on tarkoitettu. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana paita ja tuo kakku nami!

  VastaaPoista
 4. Herrrkullisen näköinen kakku! Nams, ihanhan tässä tulee vesi kielelle :p

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Haikeus iskee, kun kesäkuvia kattlee! :)

  VastaaPoista