keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Paita

Paita kummipojalle. Tämän oon tehnyt jo maaliskuussa, mutta on jäänyt laittamatta tänne. Kauan lojui kaapissa valmiinakin, mutten saanut silti kuvattua sitä silloin. Tässä huonot sovituskuvat leikattuna. Kankaan alkuperän varmaan kaikki tietääkin. Paita on kokoa 74cm. Kaavan alkuperästä ei tietoa.

  

Toisella olalla on nepparilista, sen tein ns. omasta päästä. Pääntie ja hihansuut on kantattu ruskealla interlock trikoolla, joka on myös saksasta.


Tämän lakin tein kans joskus keväällä. Tein sen "jämä" palasista. En kyllä tiiä mitä sillä teen..tuolla se on kaapissa odotellut käyttäjäänsä.. :) Kangas on Metsolasta Oulusta.

Ihana kesä ja loma! Toivottavasti vielä ois auringonpaistetta ja lämpöä edes joillekin päiville! Lomaa jäljellä tämä ja ens viikko. Oon reissussa, kotimaisemissa käymässä..yhden lupaamani mekon juuri aloitin, saa nähä millon saan sen valmiiksi.. :) Ja tottahan olen kangaskaupat kiertänyt läpi.. :) Hyvää kesän jatkoa!

5 kommenttia:

 1. Vau, aivan ihastuttava sienikangas.. Varmasti omistajansa mieleen! :) Sulla on tosi nättejä töitä, näitä palaa aina mielellään ihastelemaan. :)

  Ompeluintoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana lakki, mikä koko? Myytkö?

  VastaaPoista
 3. Ihania kummatki ompelukset! Lakki kiinnostaa jos ei oo mennyt!

  VastaaPoista
 4. Minnariitta: Kiitos! Laitatko postia tuohon aiemmin mainitsemaan osoitteeseen.

  VastaaPoista