perjantai 18. marraskuuta 2011

Pehmokoira


Pentukoira syntyi Raili Myntin Pehmeitä leluja -kirjan kaavalla, soveltaen. Näytti niin suloselta, että oli pakko testata millanen siitä tulee. Oli kyllä helppo tehä ja pehmoksi nopsa. Ompelin nimittäin melkein kokonaan saumurilla.
Pientä viilausta, maku/näkemys eroja on aina. Korvien paikat muuttaisin seuraavassa hieman ylemmäs, päälaelle. Häntää sekä kuonoa piti soveltaa, kun kaava oli niin huono, ettei kappaleet vaan täsmännyt. Muotoilin hännästä omanlaisen, mitä siitä nyt sai.
Kangas on fleeseä, sitä meni yhteensä metri. En löytänyt mitään koiramaista kangasta, kun en niistä ällöttävän keinosista tykkää. Fleese on pehmyttä ja lapsenkin vaikka kiva paijailla(vaikka en tiiä mihin tämä on matkalla, pukinkonttiin?) Korvissa, tassuissa ja hännässä on riisipussit. Tein ne ohjeen mukaan harsosta-on pehmeät, eikä riisit karkaa sisuksissa. Täytteenä melkein kahden 50*60 tyynyn vanut.
Koira riepua ei voi pestä, joka on miinusta tälle rakille. En tiiä kuivuisko tuo turrikka edes koskaan?! Ja plussat saa sisäsiisteydestä ja rauhallisesta luonteesta! :)
Oisko ideoita mitä vois tuon riisin sijasta laittaa, jotta vois pestä!? Mietin kuulapyssyn kuulia, mutta oli turhan kalliita. Hama-helmet taas turhan keveitä. Luulisin, että olis jotain oikiaakin täytettä?! Pentukoira oottelee kaveria yksinäiseen elämään vaatehuoneessa, ystäväiseltä puuttuu enää silmät, nokka ja suu.

2 kommenttia: