perjantai 20. huhtikuuta 2012

PaitojaBloggeri jatkaa hiljaiseloa näillä näkymin syksyyn saakka. Elo on vähän sitä sun tätä väliaikais luukussa pahvilaatikoiden kanssa. Huh huh ja haukotus! "Ikuisuus" takana kunnan vuokra-asunnossa tämän paikan "hörhöjen" kanssa ja ikuisuus vielä eessä. Viihtyisyys on kaukana! Pikku hiljaa, pikku hiljaa...koti valmistuu..Loppu kesästä/syksystä kun saa muutettua ja laitettua uuden kodin, niin sitten on varmasti ilo ommella enemmän. Vai malttaako sitä uudessa kodissa..!? :)
Alkuvuoden aikana on tullut tehtyä jotain muutakin kun suunniteltua kodin sisustuksia ja käytyä töissä...Ompelusaralta on valmistunut muutama paita itelle. Ja paria pitempi aikasta projektia on myös kesken.. Tänään surauttelin myös yhden vauvalahjan; housut sekä myssyn. Ne sitten joskus..

Pikkumiehelle kaks vuotis lahjaksi paita. Tehty ja kuvatkin otettu maaliskuun alussa. En oo saanut laitettua kuvia tänne. Sieni kangas pyöri melko kauan laatikoissa, kun näytti niin yöasukankaalta. Mutta lopulta rohkenin kokeilla, josko saisin siitä päiväkäyttöön tarkoitetun näkösen paijan. Kangas on Michasilta Saksasta, ensimmäistä paino erää. Päivänsankari heränny just päikkäreiltä.
Vanhemmalle velikullalle tein kans samalla nopsan paijan. Kaveri kelpuutti kyllä paijan, muttei halunnut olla kuvattavana. Pari huonoa otosta vain. Kangas on myös Saksasta Michasilta, tilattu puolisen vuotta sitten. Petyin väriin. Odotin turkoosia, mutta mielestäni tuo taittuu kyllä turkoosista hieman vihreään, petrooliin. Varsinkin livenä.. Mutta meneehän se, jos ei tiedä mitä sen "pitäis" olla.. :)


3 kommenttia:

  1. Kylläpäs punainen resori sopii hyvin sienikankaaseen. Mulla on sama kangas jäänyt kaappiin lojumaan, täytyisikin ottaa se esille.

    VastaaPoista